Välkommen till Järvsö Ladies Hockey Camp
18-20 augusti 2023

Bilder från JLHC 2022
Välkommen till Järvsö Laides Hockey Camp 2023

Vi är glada att kunna erbjuda en unik hockeyupplevelse, fylld med utmaningar som kommer att hjälpa dig att utvecklas inom skridsko- och klubbteknik. Vi kan erbjuda timmar av ishockey, under ledning av våra tränare. Under tiden kommer du att jobba med skridsko- och puckhantering, samt förbättra din koordination och balans på isen. Vi strävar efter att skapa en underbar miljö där du kan utveckla dina skills samtidigt som du har roligt och interagerar med andra hockeyspelare från olika delar av vårt stora land. Genom att delta i vår camp garanterar vi dig ett engagemang i ”play hard, have fun”-andan som kommer att upplevas hela helgen.

Följ med oss på en rolig helg med utveckling av färdigheter och nöje. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter på och utanför isen som är utformade för att hjälpa dig att bli den bästa hockeyspelare du kan bli. Oavsett om du vill bli bättre på att åka skridskor och skjuta, utveckla ditt spel eller arbeta med specifika färdigheter som face-offs och breakaways har vårt läger något för alla. Du kommer också att kunna lära dig nya strategier, taktiker och tekniker som hjälper dig att bli en smartare spelare. Vi tror på att utmana spelare att ta sitt spel till nästa nivå och överträffa alla förväntningar.

Våra tränare ger individuell undervisning och feedback till varje deltagare under hela veckan. De anpassar övningar efter din nivå och hjälper dig att utveckla följande färdigheter:

  • Skridskoskills och klubbteknik
  • Passning och mottagning
  • Skjutning och målskytte
  • Kroppspositionering
  • Individuell målvaktsträning

Så var inte sen – anmäl dig redan idag! Vi hoppas alla får en minnesvärd hockeyhelg full av utveckling, lärande och glada skratt.

Och kom ihåg – det är aldrig för sent att lära sig något nytt!

Pris för Järvsö Ladies Hockey Camp 2023 – 3000kr. 

Mer information på anmälningsknappen

Anmäl dig här till JLHC 2023


Anmäl dig här!

Rulla till toppen